Tarieven

Boks Academie Bant – Emmeloord :

training studio transparantie , daar horen ook heldere prijzen bij. De meeste prijzen vind je op deze pagina, voor diensten op maat kun je contact met ons opnemen. Voor losse consulten geldt, vraag naar de mogelijkheden die Boks Academie Bant – Emmeloord  je te bieden heeft.

Bant abonnement :  Small Group circuit/cardio training


Abonnement:  1 x per week   € 22,50  per maand                  duur  3 mnd.

Abonnement:  2 x per week   € 29,50  per maand                  duur  3 mnd.

Abonnement:  3 t/m 4  x per week   € 39,50  per maand      duur  3 mnd.

12  rittenkaart:       € 88,50                                                          duur  6 mnd.

Losse les/proefles € 10,00

Small group  Boks-lessen ( studio Bant ):


Abonnement:  1 x per week vanaf € 22,50 per maand

Abonnement:  2 x per week vanaf € 29,50 per maand

12  rittenkaart: € 88,50

Losse les/proefles € 10,00

 

Personal training: We maken een op maat gemaakt pakket met een voordelige prijs.  voorbeeld algehele conditie verbetering  60 min: € 47,50

 

Cadeaubonnen vanaf:  voorbeeld proefneming Boks  clinic  1:1    60 min.  € 47,50

 

De abonnementen (boks lessen en small group training) zijn na 3mnd. maandelijks opzegbaar zonder opzegtermijn. Voor bedrijven en verenigingen zijn de prijzen op maat gemaakt. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen. Prijzen inclusief BTW en exclusief eventuele reiskostenvergoeding voor consulten of trainingen aan huis of op locatie.

Optie  : Intake test   € 55,00

Optie : Sport keuring Heerenveen :  vanaf  € 110,00

 

Cardio-vasculaire screening:  (CVS)

Deze preventieve cardio-vasculaire screening (CVS) is bedoeld voor iedere sporter die het risico op hart- en vaatziektes in kaart wil laten brengen. Als u daarnaast ook het houdings- en bewegingsapparaat uitgebreid wilt laten onderzoeken adviseren wij een Basisplus SMO of een Groot SMO.

Inhoud:
Invullen en bespreken van een specifieke vragenlijst. Gewicht, vetpercentage, bepaling Hb, cholesterol- en glucosegehalte in het bloed. Onderzoek hart en bloedvaten, inclusief bloeddruk en ECG in rust.
CVS-plus: idem maar daarbij nog een maximale inspanningstest met ECG- en bloeddrukregistratie. Tegen een meerprijs van € 40,00 kan daarbij ook een ademgasanalyse worden uitgevoerd.
Voor 2018 bedragen de kosten voor een CVS € 110,00 en voor een CVS-plus €160,00. De kosten dienen na afloop contant of per pin te worden voldaan. U krijgt een betalingsbewijs mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekering.

Afspraken voor alle SMA’s : op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur 0513 627175

 

Sport Medisch Onderzoek: (SMO)

 

Basis SMO geschikt om de belastbaarheid van je lichaam in kaart te brengen en te overleggen welke sportbelasting daar het beste bij past. Het Basis SMO is ook voor denk  aan  Circuit HiiT of Boks-training, Bootcamp, Bosloop.

Inhoud:
Invullen en bespreken vragenlijst. Bepaling lengte, gewicht en vetpercentage. Bepaling gezichtsscherpte, diepte zien en kleurenzien.  Urine-onderzoek naar eiwit en suiker. Bepaling HB-gehalte van het bloed. Longfunctie-onderzoek. Intern onderzoek (hart en bloedvaten, longen, buik), inclusief bloeddrukmeting. Orthopedisch onderzoek van de statiek, spieren en gewrichten. Eindgesprek sportarts inclusief advisering,.
Voor 2018 bedragen de kosten voor een Basis SMO € 110,00. De kosten dienen na afloop van het SMO contant of per pin te worden voldaan. U krijgt een betalingsbewijs mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekering.

Afspraken voor alle SMO : op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur 0513 627175